KezdőlapBulvárKelly Preston tragikus halála után John Travolta a gyermekei nevelésének szenteli az...

Kelly Preston tragikus halála után John Travolta a gyermekei nevelésének szenteli az életét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

John Travolta és családja 2020-ban egy igen nehéz éven ment keresztül, a színész felesége és gyermekei édesanyja, Kelly Preston mellrákban hunyt el.

Travolta 1992-ben, a svájci gstaadi Palace Hotel éttermében kérte meg Kelly Preston kezét, majd a párizsi Hotel de Crillonban tartott titkos szertartás keretén belül összeházasodtak.

Kelly Preston 1962. október 13-án született a hawaii Honoluluban. A Dél-Kaliforniai Egyetemen tanult színészetet, majd 1985-ben kezdte színészi karrierjét, és több nagy filmben is szerepelt, mint például a Mischief, Twins, Jerry Maguire és a For Love of the Game.

“Kelly 57 éves korában 2020. július 12-én reggel hunyt el, két évig küzdött a mellrákkal. Csodálatos, gyönyörű és szeretettel teli lélek volt, mindig mások élete volt a legfontosabb számára” – mondta akkor a People-nek a család egyik képviselője.

Kiderült, hogy Kelly Preston titokban tartotta a diagnózisát. A Loose Woman című brit talkshow-ban színésztársa, Sally Phillips (az Off the Railsben játszottak együtt) elmondta, hogy nem tudtak arról, hogy Kelly ilyen súlyos betegséggel küzd.

“A családom és én örökké hálásak leszünk az MD Anderson Cancer Center orvosainak és ápolóinak, az összes egészségügyi központnak, akik segítettek, valamint sok barátjának és szeretteinek, akik mellette álltak. Kelly szeretetére és életére mindig emlékezni fognak” – írta Travolta Instagram oldalán. A színész azt is kifejtette, hogy a következő időszakot szeretné gyerekeinek szentelni, több időt fog tölteni a 22 éves Ellával és a 11 éves Bennel.

Két évvel Kelly halála után Travolta azt mondta, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra, hogy bárkivel is találkozzon.

“Megtanultam, hogy a gyászfolyamat az egy nagyon személyes dolog. Csak a saját belső utazásod gyógyíthat meg. Mindenkinek más az útja. A legfontosabb, amit tehetsz egy gyászolóért, hogy engeded, hogy megélje, és nem bonyolítod az életét. Ez az én tapasztalatom” – mondta Travolta.

Travoltától sajnos egyáltalán nem idegen a gyász, hiszen 2009-ben még egy tragikusabb haláleset történt a családban, ugyanis meghalt a 16 éves autista fia, egy erős roham következtében.

“Biztosítani fogom a gyerekeim jövőjét, segítem őket abban, hogy elérjék, amit akarnak. Az élet egy nagy utazás, amit magad után hagysz, az a te örökséged” – mondta Travolta.

John Travolta nemrég úgy döntött, hogy eladja családi nyaralóját Maine-ben, ahol ő, a gyerekek és Kelly nagyon sok időt töltöttek együtt. A 10.000 négyzetméteres ingatlant az esküvő után vásárolták, 2021-ben került a piacra 5 millió dollárért. Az 1903-ban épült 20 szobás villához az óceánra nyíló magánstrand és egy kerti medence is tartozott.

Travolta leghíresebb és leglátványosabb birtoka a floridai Ocalában található. Az 550 hektáros, hat hálószobás ingatlan néhány különlegességgel is rendelkezik, többek közt két repülőgép-kifutópálya is tartozik hozzá, amely közvetlenül a bejárathoz vezet.

A színész a repülés szerelmese és okleveles pilóta, 737-es típusú repülőgép vezetésére vonatkozó engedéllyel is rendelkezik.

“Úgy terveztük a házat, hogy egy pillanat alatt elérhessünk a világ különböző részeire, és ez sikerült is. Öt éves voltam, amikor beleszerettem a repülésbe. Ez a véremben van” – mondta John Travolta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet