KezdőlapBulvárJohn Travolta szeretettel emlékezett elhunyt fiára - Jett most töltötte volna be...

John Travolta szeretettel emlékezett elhunyt fiára – Jett most töltötte volna be a 29 évet

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

John Travolta az egyik legikonikusabb hollywoodi színész. A 70-es években olyan filmekben alapozta meg sikerét, mint a Szombat esti láz (Saturday Night Fever) és a Grease, majd olyan klasszikusokban szerepelt, mint a Ponyvaregény (Pulp Fiction).

Míg John Travolta karrierje évtizedeken át nagyszerűen alakult, a magánéletében nagyon sok szívfájdalmat és veszteséget tapasztalt – különösen akkor, amikor elveszítette 16 éves fiát, Jettet.

Jett, John Travolta és Kelly Preston legidősebb gyermeke 2009-ben hunyt el, miközben a család a karácsonyi vakációját töltötte a Bahamákon. A halál oka egy roham volt. Jett autista volt, Kawasaki-szindrómában szenvedett, és hajlamos volt a rohamokra. Fia halála teljesen lesújtotta Travoltát.

„Ez a legborzalmasabb dolog, ami valaha történt velem.” – mondta Travolta 2019-ben az Us Magazinnak. „Az igazság az, hogy nem voltam benne biztos, hogy átvészelem.”

„Annyi örömet okozott nekem. Ő volt a mindenem.” – írta a színész egy Facebook bejegyzésben. „Az a 16 év, amíg az apja lehettem, megtanított a feltétel nélküli szeretetre.”

Elhunyt fia emlékére Travolta létrehozta The Jett Travolta Foundation nevű jótékonysági alapítványt, amely a speciális igénnyel rendelkező gyerekek javát szolgálja.

Bár a színész idővel megtanult együtt élni a fájdalommal, amit Jett halála okozott, egy gyermek elvesztése természetesen soha nem gyógyuló sebet hagy maga után. Április 13-án, Jett születésnapján Travolta szeretettel tisztelgett Jett emléke előtt, és közzé tett egy közös képet néhai fiával a közösségi médiában.

„Boldog Születésnapot gyönyörű Jetty-m. Szeretlek.” – írta.

A fotón az is jól látszik, mennyire hasonlított az édesapjára Jett, aki április 13-án töltötte volna be a 29 évet.

Travolta lánya, Ella is megosztott egy kedves gyerekkori emléket, egy közös fotót a testvérével.

John Travolta korábban is megemlékezett a fiáról a születésnapján, de az idén ez különösen szívszorító alkalom volt: ez az első születésnap, azóta, hogy Travolta felesége és Jett édesanyja, Kelly Preston is meghalt.

Preston tavaly júliusban hunyt el, 57 éves korában, a mellrákkal vívott kétéves harc után. Travolta az újabb tragédia után azt mondta, egy időre visszavonul a nyilvánosságtól, hogy egy kis időt tölthessen a családjával.

„Most arra szánom az időmet, hogy a gyerekiemmel legyek, akik elveszítették az édesanyjukat, ezért előre is elnézést kérek, ha egy ideig nem hallani majd felőlünk.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet