KezdőlapBulvárKénytelen volt lemondani fiáról a tizenéves édesanya - 48 évvel később végre...

Kénytelen volt lemondani fiáról a tizenéves édesanya – 48 évvel később végre találkozhatott vele

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kirk Kellerhals az Egyesült Államokban nőtt fel, abban a tudatban, hogy a szülei meghaltak a vietnámi háborúban. Úgy tudta, ezért került még csecsemőként árvaházba, majd később örökbe fogadta őt egy szerető amerikai család. Ez a történet azonban távol állt az igazságtól.

Kirk biológiai anyja 17 éves volt, amikor teherbe esett. A fiatal vietnámi nő beleszeretett egy amerikai katonába, az édesapja azonban nem hagyta jóvá a kapcsolatot, és különösen azt nem, hogy a lánya egy ellenséges katona gyermekét hordja a szíve alatt. Ezért amint a kisfiú megszületett, elvették az édesanyjától, és árvaházba adták.

Az édesanyja azonban soha nem feledkezett meg róla.

Ahogy Kirk felnőtt és idősebb lett, gyakran gondolt a történetére, és többet akart tudni az örökségéről, és arról, hogy honnan származik. Mivel manapság már sok olyan szolgáltatás elérhető, amivel az ember többet megtudhat a saját genealógiai hátteréről, úgy döntött, hogy elküldi az adatait az egyik ilyen online adatbázisba.

Nem sokkal később kapott egy e-mailt, amiben egyszerűen csak annyi állt: „Hívj fel”.

Ez az üzenet határozottan meglepő volt, de Kirk kíváncsi volt, és furcsa érzése támadt, ezért felhívta a megadott telefonszámot. A nő, aki beleszólt a telefonba, azt mondta neki: „Azt hiszem, te vagy a fiam.”

Kirk nem akart hinni a fülének. Egy kis gondolkodás után eszébe jutott, hogy kapott egy másik e-mailt is, amelyben azt írták, hogy egyezést találtak a DNS-adatbázisban korábban benyújtott információkkal, de akkor még nem vette komolyan a dolgot, hiszen nem számított nagy eredményre.

Megtudta, hogy az édesanyja neve Thuy-Nga Thi, és hogy a nő a férjével együtt az Egyesült Államokban él. Mindketten szerettek volna találkozni, és végül úgy döntöttek, hogy így is tesznek.

A megható viszontlátás

Amikor végre személyesen is találkoztak, mindketten elsírták magukat örömükben. Két ember, akiket soha nem lett volna szabad szétválasztani, végre újra együtt lehetett.

Thuy-Nga Thi egész életében azért imádkozott, hogy megtalálhassa a fiát, és majdnem 5 évtized után végre magához ölelhette őt. Két évvel a fia előtt küldte be az adatait az online DNS-adatbázisba. Anya és fia nem is lehettek volna boldogabbak.

„Ez az egész olyan, mint egy álom. Életemben először fordul elő, hogy nem érzek ürességet legbelül.” – mondta Kirk, miután találkozott az édesanyjával.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet