Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

69 éves korában elhunyt Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes, zenész. Halálhíre az egész országot megrázta, egykori kollégája, Keresztes Ildikó is búcsúzik tőle.

Keresztes Ildikó bevallotta: "Én most nagyon kövér vagyok"

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, szerető édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot” – jelentette be Várkonyi Attila Balázs Fecó halálhírét.

A zenész halála az egész országot megdöbbentette, Keresztes Ildikó közösségi oldalán búcsúzott zenésztársától.

“Bíztam, reménykedtem, hittem! Feldolgozhatatlan veszteség ez… nyugodj békében, drága Barátom! 🖤🙏🏻” – írta az énekesnő bejegyzésében, amelyhez Balázs Fecóval közösen készült duettjét posztolta.

Kovács Katit is megdöbbentette az énekes halála.

“Amikor hallottuk a híreket, nagyon szurkoltunk neki. Borzasztóan le vagyunk taglózva, kedves, jó kolléga ment el… nagyon szorgalmas zenész volt… nem is hittük el a mai hírt” – nyilatkozta az énekesnő.

“Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled.” – írta az Apostol együttes közösségi oldalán.

Mága Zoltán hegedűművész szintén a Facebookon idézte fel mély gyásszal Balázs Fecóval, “a magyar zenei élet egyik legnagyobb kiválóságával” közös fellépéseiket.

“A szomorúság és a fájdalom most embertársaink millióinak tölti el szívét, mert egy ikon, egy legenda hagyott itt minket. Gyászollak zenészként, barátként, rajongódként, családommal együtt. Drága Fecó, nyugodj békében!” – búcsúzott Mága Zoltán.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!