KezdőlapBulvárKét embert tartóztattak le Rihanna fotója miatt

Két embert tartóztattak le Rihanna fotója miatt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy turnéját megszakítva Rihanna Thaiföldön lazult, és mindezt a Twitteren adta tudtul lelkes követőinek. A beszámolót fotókkal támasztotta alá, ami, így utólag nem biztos, hogy igen jó ötletnek bizonyult.

rihanna-lori

Az egyik képen ugyanis a sziget védett állatával, egy lórimajommal pózolt, és viccesen kommentált is hozzá: „Nézzétek csak, ki sugdos mocskos dolgokat a fülembe!”.

A majom Thaiföldön védett állat, és súlyos bírsággal büntetik mindazokat, akik birtokolják. Sőt, Thaiföldön az is igencsak bevett szokás, hogy pénzt kérnek a turistáktól azért, hogy a majommal fényképezkedjenek.

Mivel 233 ezren lájkolták és nem kevesen kommentálták is a képet, a hatóságnak nem volt nehéz dolga, hogy elkapja a máskor oly sokat kutatott bűnözőket. Egy 16 éves és egy 20 éves férfit tartóztattak le eddig, és ha vádat emelnek ellenük, akár 4 év börtönt és tetemes pénzbüntetést is kaphatnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet