KezdőlapBulvárA kislány felállt az asztaltól, és a tányérjával kiment a vendéglőből. Különös...

A kislány felállt az asztaltól, és a tányérjával kiment a vendéglőből. Különös dolog történt odakint!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nap, mint nap találkozhatunk az utcán üldögélő hajléktalanokkal. Sokuknak csak az ad reményt a túléséhez, hogy bíznak a járókelők adakozó jóságában. Ha egy kéregető mellett megyünk el az utcán, hallgassunk mindig egy kicsit a szívünkre.

kislany-hajlektalan

Ella egyik este édesapjával vacsorázott egy vendéglőben. Amikor kihozták az ételt, a gyerek megnézte az étvágygerjesztő falatokat, és megkérdezte az édesapját, hogy kiviheti-e a vendéglő előtt ülő hajléktalannak.

A kislány felállt a székről, megfogta a tányérját, és kiment vele az utcára. Édesapja csodálkozva nézte, hogy mit csinál a gyereke, még a szeme is megtelt könnyel, amikor meglátta, hogy milyen jószívű a csöppség.

A vendéglő előtti padon egy idős hajléktalan férfi gubbasztott, a kislány egyenes hozzá ment, és átadta neki az étellel teli tányért. A férfi csodálkozva nézett rá, de boldogan elvette a tányért tőle. A kislány szeretetteljesen mosolygott rá, majd odaadta az evőeszközöket is, és jó étvágyat kívánt neki.

A jelenetet a meghatódott, és büszke apuka közben filmezte a vendéglő ablakából.

https://www.youtube.com/watch?v=eYitAzsJczg

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet