Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kiszel Tünde szerint a mai világban kiment a divatból az udvarlás.

Kiszel Tünde volt a vendége a Fem3 Cafénak, ahol új falinaptárjáról beszélt, de azt is elárulta, nemrég egy rajongója megkérte a kezét. Bár hízelgő volt számára, hogy megkérték, ő mégis elutasította az ajánlatot, azt mondja helyén kell kezelni a rajongók figyelmét.

Kiszel Tünde szerint egy férfi legyen kitartó, kedves, intelligens, legyen megbízható és az is fontos, hogy legyen érzelmi intelligenciája. A dekoratív médiaszemélyiség szerint a mai világból hiányzik az udvarlás, és emiatt a lányok is hibásak.

“Sajnos azt tapasztalom, hogy a fiatalabb fiúk nem udvarolnak, ami a lányok hibája is. Nincs az mint régen, hogy virágcsokor, hogy kedvesen odamegy a lányhoz és meghívja vacsorázni. Valahogy olyan lazaság van és bumm bele egyből a közepébe. Szoktam is mondani, hogy milyen ciki meg gáz, hogy egy lány fölajánlja magát tálcán. Ezt nem szabad. A lányoknak igenis legyen tartása és a fiúk udvaroljanak és ők hódítsanak. Ez nagyon fontos.” – mondta Kiszel Tünde.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!