Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Januárban halt meg Klapka György üzletember, akit olyan sokan szerettek, a legtöbben csodálták munkabírását és tehetségét, amivel a pénzt forgatta. Halála után azonban támadások érik a volt milliomost, ezúttal egykori házvezetőnője tálalt ki.

Magdika, Klapka György egykori bejárónője a Story magazinnak árult el titkokat az üzletemberről. A nő szerint Klapka nem volt olyan jó ember, mint ahogy azt a nagyközönség gondolta róla, a pénzügyeivel keményen bánt, Mari Zsuzsit szerette feleségei közül a legjobban.

„Nem szerettem, mert nem volt jó ember, de hálás voltam neki, amiért munkát adott nekem, és így valahogy mégis közel került hozzám.” – mondta Magdika, aki egy évvel ezelőtt hagyta ott az üzletembert a sok megaláztatás miatt.

„Sokan kérdezik tőlem, hogy szerettem Klapkát, tényleg olyan aranyember volt, ahogy elterjedt róla: jószívű, adakozó, a rászorulókon és a családján segítő, csupaszív valaki? Sajnos sok mindenre NEM a válaszom. Kemény üzletember volt, semmi más nem érdekelte, csak a pénz” – mondta az asszony.

Magdika elmondása szerint Klapka György csak Mary Zsuzsit szerette igazán. A halála után minden szombaton bement a munkahelyére, és ott nézte egykori felesége videóit. Képtelen volt feldolgozni a nő halálát.

Klapka lánya, Sandy megerősítette, miszerint egy Magdi nevű nő dolgozott édesapjának egykor, mint takarítónő, ám munkaviszony és kapcsolata az üzletemberrel régen megszűnt, sok-sok éve nem látták már. Az üzletember lánya szerint a nő nyilatkozatában számos olyan dolog van, ami szemenszedett hazugság.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!