Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gyerekként túlsúllyal küzdött, ma már igazi izomkolosszus.

Kocsis Tibor évek óta gyakori vendég a konditeremben, a sok gyúrás pedig remekül látszik az alakján, valósággal izomkolosszus lett belőle. Az énekes közel 100 kilós, éppen annyi, mint amennyi gyerekként volt, csak akkor az izmok helyett a túlsúly nyomott 100 kilót.

“Valóban elég látványos a változás és ezt én is észreveszem a hétköznapokban a ruháimon és az emberek is mondják. Örülök, hogy az a munka, amit az edzésre fordítok, az meghozta a gyümölcsét. Egy kicsit mindig elégedetlen vagyok, de ez visz engem előre. Az a fajta motiváció is bennem van, hogy egy kövér kisgyerek voltam. A 20-as éveim elején is volt még rajtam súlyfelesleg, de akkor még nem foglalkoztam a testmozgással. Nem szeretnék mégegyszer olyan lenni. Annak viszont örülök, hogy súlyban akkora vagyok, mint 17 évesen, csak akkor egészen más volt a súlyösszetétel. Nagyon durva, hogy 20 év eltelt és ugyanannyit mutat a mérleg.” – mondta az X-Faktor egykori győztese.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!