KezdőlapBulvárKomoly sérülést szenvedett Liptai Claudia kislánya

Komoly sérülést szenvedett Liptai Claudia kislánya

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Komoly sérülést szenvedett a tegnap esti edzésen Liptai Claudia lánya.

Liptai Claudia közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt, komoly sérülést szenvedett tegnap este kislánya, Panka. A műsorvezető egy fotót tett ki lányáról, aki tolókocsiban ül, jobb lába pedig be van gipszelve.

“Sajnos szomorúan alakult a tegnap esténk. Panka az edzésen egy nehéz ugrás után rosszul lépett és komoly sérülést szenvedett. Sokkoló volt látni anyaként. A lelki könnyeket főleg az okozza, hogy ennyi befektetett munka után mi lesz a versenyekkel amiért annyit dolgozott. A tegnapi estén a Heim Pál gyermekkórház sebészeti ügyeletén orvosok, ápolók törölték le ezeket a könnyeket. Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek, Évinek külön. Köszönöm Panka barátnőinek a támogatást mert biztos vagyok benne, hogy ennek a szeretetnek komoly gyógyító ereje lesz. Szeretünk kislányom.” – írta a híresség.

https://www.instagram.com/p/BvjRcFUgf4s/

Liptai Claudia kislánya igen tehetséges sportoló, sport-aerobikozik, több neves versenyen szerepelt, nemrég a magyar bajnokság első fordulóján egy gyönyörű ezüstérmet szerzett.

Mihamarabbi gyógyulást kívánunk Pankának!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet