Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hatalmas botrányt keltett Ördög Nóra a minap, amikor átigazolt az RTL Klub-tól a TV2-höz, mindezt úgy, hogy anyacsatornája nem tudott semmiről. A műsorvezető egy országot sokkolt döntésével, könnyek között mesélt Balázsnak az esetről.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

„Szerda este felhívtam Nórit, hogy szeretném, ha elmondaná, miért így távozott az RTL-től. Egy kis gondolkodási időt kért, végül belement, hogy nyilatkozik” – kezdte Sebestyén Balázs csütörtök reggel a Morning Show-ban.

“Nem azzal van a baj, hogy kap egy jobb ajánlatot és elfogadja. Itt arról van szó, és az emberek azt keverik össze, hogy a felmondás vagy a csatorna elhagyásának a hogyanja a nem mindegy, is itt van a nagy különbség.” – mondta Balázs reggeli műsorában.

Sebestyén Balázs azt is megfogalmazta, nem ért egyet volt kolléganője döntésével, leginkább az zavarja, hogy Nóra nem egyenes módszerekkel vált el munkaadójától.

“Mindenkinek joga van ahhoz a lehetőséghez, hogy ellenajánlatot tegyen. Nekem ez azért visszatetsző, mert egy nappal korábban látok egy anyagot a Híradóban Nóriról, hogy a családjával foglalkozik, mindeközben ő már aláírt a másik csatornához. Ennyire kell egyenesnek és hűnek lenned ahhoz a céghez, aki sokszor kiállt melletted, megvédtek téged a bulvártámadásoktól, engedték, hogy reklámokban szerepelj. Nóri tényleg nagyon impulzív, tehetséges, jobb lehetőséget kapott, csak szerintem nem így kell átmenni.” – mondta Balázs, aki Ördög Nórával közösen vezette az X-Faktort.

„Nincs rejtegetni valóm ezzel kapcsolatban egyáltalán, sőt. Ez az egész felmondás úgy történt, ahogy te azt elvárnád, Balázs. Én nem tárgyaltam hónapok óta a TV2-vel. Egyébként nagyon korrekt volt, hetekkel korábban azt mondták, hogy nem akarnak presszionálni, jeleznék, hogy szívesen látnának, de csak és kizárólag akkor üljünk le erről beszélni, ha én úgy gondolom, hogy van az a helyzet, hogy felállnék az RTL-től. Végiggondoltam a saját lehetőségeimet, beszélgettem a főnökeimmel, nyilván nem abban az aspektusban, hogy elmennék, mert úgy érzem, ez addig csak rám tartozik, amíg nem hivatalos. A TV2 nem tett ajánlatot. Nekem azt kellett végiggondolnom, van-e az a helyzet, hogy el tudom, el akarom hagyni a csatornát.” – mondta Ördög Nóra.

A műsorvezetőnő úgy érezte megrekedt a pályafutása, már az utolsó X-Faktor során örült annak, hogy elmehet gyereket nevelni, és egy kicsit mással is foglalkozhat.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit mondott Ördög Nóra Balázs műsorában meghallgathatod az alábbi hanganyagban:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!