KezdőlapBulvárKorda György elsírta magát Baricz Gergő megható produkcióján: "Ennyi év után is...

Korda György elsírta magát Baricz Gergő megható produkcióján: „Ennyi év után is elpityeregtem”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Újabb tíz sláger szállt versenybe a Csináljuk a fesztivált! adásában, de csak 3 juthatott tovább a döntőbe. Az elődöntő egyik győztese a 80-es évek egyik nagy slágere, a Várj, míg felkel majd a nap lett, amelyet Baricz Gergő vitt színpadra.

Könnyeket csalt Korda György szemébe Baricz Gergő produkciója a Csináljuk a fesztivál! színpadán, az előadó olyan átéléssel és profizmussal énekelt, hogy másodikként beénekelte magát a döntőbe. Az est nagy győztese Agárdi Szilvi lett, akinek produkcióját itt lehet visszanézni.

„Ez nem csak neked szól Gergő, hanem a két szerzőnek is, akikkel szemben mondtam, hogy elfogult vagyok, de hogy Demjén Ferenc ilyen érzelmeket tud egy dalba belevinni, hogy az ember sír, reménykedik… Ilyen mély szöveget és ilyen zenét, esküszöm ennyi év után is elpityeregtem” – mondta állva Korda György.

„Ha van dal, amelyik megérdemli, hogy ott legyen a méltó helyen, ez az” – tette hozzá.

„A Rózsi nemcsak, mint szerző, hanem mint énekes is a fantasztikusok közé tartozik. Nekem személyesen nagyon jó barátom, nekem nagyon tetszik ez a dal és úgy érzem ebben minden benne van, amiről a Csináljuk a fesztivált! szól” – mondta Frenreisz Károly.

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet