Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Megrendítő történetnek lehettek a szemtanúi a Séfek Séfe szerdai adásában: a 43 éves Szabolcs főzött, aki gyerekként vesztette el a látását.

A férfi jelenleg masszőrként dolgozik, emellett imád főzni. A férfi bőrön sült halfilét készített, vajban sült batáta korongokkal, ami mellé karfiolpürét tálalt.

A három séf komoly kritikával illette az ételt, amikor Szabolcs eléjük állt magához hívta vakvezető társát, ekkor vált egyértelművé a séfek számára, hogy Szabolcs nem lát. Krausz Gábort valósággal sokkolta a dolog.

“Elég nehezen tudok megszólalni. Bármi, amit mondtam, azért elnézést kérek. Ha csak tizedannyi alázat lenne bennem, mint benned, biztos, hogy előrébb lennék. Megmondom őszintén, hogy le tudnám magam köpni, mert ha ilyen helyzetben lennék, én csak annak örülnék, ha el tudnám égetni ezt a burgonyát, csak annak örülnék” – mondta a könnyeivel küszködve Krausz Gábor.

“Innentől fogva én biztosan, hogy másképp fogok gondolkozni.” – tette hozzá a végén.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!