KezdőlapBulvárKrausz Gábor megbocsájtotta volna Tóth Gabi félrelépését, aztán egészen váratlan dolog derült...

Krausz Gábor megbocsájtotta volna Tóth Gabi félrelépését, aztán egészen váratlan dolog derült ki

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy hónapja derült égből villámcsapásként érte a magyar közvéleményt a hír, hogy tönkrement Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. Már a bejelentés napján kiderült, hogy a szakítás oka az énekesnő hűtlensége volt: Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével jött össze.

Még mindig hatalmas lázban tartja az országot Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, azután, hogy kiderült, az énekesnő megcsalta a férjét Papp Máté Bencével, a Fricska táncegyüttes táncosával. A Blikk információi szerint a nyilvános szakítás előtt a házaspár megpróbálta helyrehozni a kapcsolatot, sikertelenül.

A lap úgy értesült, hogy Tóth Gabi már hetekkel korábban bevallotta férjének a félrelépést, aki akkor úgy döntött, hogy kislányukra való tekintettel és az eddig felépített életükre alapozva szemet huny a felesége félrelépése felett.

„Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett” – mesélte Krausz Gábor egyik ismerőse a Blikknek.

A titokzatos ismerős azt is elmondta, a sztárséf azért volt hajlandó megbocsájtani a hűtlenséget, mert az énekesnő azt mondta neki, az affér már a múlté.

„Nehéz időszak volt, de mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta” – nyilatkozta a barát, aki szerint a séf rajongott a családjáért, biztos volt benne, hogy Tóth Gabi mellett fog megöregedni.

„Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb – mesélte az ismerős, aki szerint a sztárszakácsnak talán a megcsalásnál is jobban fájhat, hogy elveszítette azt a családot, amelyre gyerekkora óta vágyott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet