Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

L.L. Junior egykori kedvese, Hopp Csilla, hogy hogyan dolgozta fel tavaly nyáron elhunyt kisfia elvesztését.

L.L. Junior és Hopp Csilla augusztus végén vesztette el fiát, Dávidkát, akit egy autós gázolt halálra Zuglóban. A tragédia során már nem tudták megmenteni a kisfiú életét, az egész országot megrázta Dávidka halála.

Dávidka édesanyja először beszélt a veszteségéről.

“Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék.” – mondta a Story magazinnak a gyászoló anyuka.

Hopp Csilla azt is elmondta, két különböző életet élt a haláleset után, egyikben dolgozott és próbálta elterelni gondolatait, a másikban folyton látta a baleset jelenetét. Hozzátette, ennek ellenére nem voltak rémálmai.

“Dávidkáról talán ha háromszor álmodtam azóta, de nem a balesetről, hanem arról, hogy boldogan ölel, puszil, mosolyog rám a hatalmas szeretetével.” – mondta.

A Blikknek a gyászoló anyuka azt mondta, sokszor még mindig úgy érzi, kisfia itt van vele.

“Szerintem egy ilyen helyzetben három út áll az ember előtt: vagy öngyilkos lesz, vagy alkoholista – gyógyszerfüggő, és pszichiátrián köt ki –, vagy pedig azt választja, hogy feláll, belekapaszkodik a szeretetbe, amit a gyermeke iránt érez, és megtanul együttélni azzal, amivel a legnehezebb ezen a földön. Én a harcot választottam magammal és az érzéseimmel, amelyek tele vannak fájdalommal és hiánnyal, de teszem a dolgom a nagyobbik fiamért és a boldogságáért” – mondta Hopp Csilla.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!