Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

L.L. Junior közösségi oldalán üzent rajongóinak, egy nappal azután, hogy kisfiát halálra gázolták.

Mint arról mi is beszámoltunk, szombat délután halálra gázoltak egy kisfiút Zuglóban, akiről később kiderült, L.L. Junior kisfia. Az énekes apósa azt mondta, az egész családot megrázta a hír, most pedig az énekes is üzent rajongóival, üzenetéhez egy közös képet is posztolt kisfiával.

“Felszállt a mennybe a kisangyalom… Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. Szülinapja előtt. Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is, barátom, Dr Mester Csaba látja el és természetesen megtesszük a jogi lépéseket .

Köszönöm mindenkinek az együttérzését. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat…Nincsenek szavak !!!” – írta L.L. Junior.

View this post on Instagram

Felszállt a mennybe a kisangyalom…Nem tudok megszólalni . Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz . Két héttel a 4. Szulinapja előtt . Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok ra. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is , barátom, Dr Mester Csaba látja el és természetesen megtesszük a jogi lépéseket . Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat…Nincsenek szavak !!!

A post shared by Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) on


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!