Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lagzi Lajcsi élete az elmúlt években teljesen felborult, bírósági ügye a házasságának sem tett jót.

Galambos Lajos, vagy, ahogy mindenki ismeri, Lagzi Lajcsi nemrég Hajdú Péter műsorában járt, ahol beszélt az elmúlt évek megpróbáltatásairól, és arról, hogy a bírósági ügye a házasságának sem tett jót.

A napokban derült ki, hogy Lagzi Lajcsi házassága zátonyra futott, a zenész nemrég Hajdú Péternek, az Összezárva című műsorban beszélt arról, hogy miért romlott meg a viszonya feleségével, Bogival.

“Nem azért haragszik rám a feleségem, mert van egy folyamatban lévő bírósági ügyem, hanem azért, mert ezt nem magánügyként kezelem. (…) Nekem is kellemetlen, hogy egy bírósági ügy árnyékot vetett rám, de eltitkolni sem akarom. Harcolok az igazamért, szerencsére ebben a feleségem az egyik legnagyobb támaszom. Csak szerinte ez nem tartozik másra. Ebben máshogy gondolkodunk. (…) Számomra Bogi a legértékesebb nő. A legértékesebb társ, akit valaha ismertem. Különös tiszteletet is érzek iránta a múlhatatlan szereteten túl. Nyomasztó a neheztelése, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ne haragudjon rám olyasmiért, ami a lényemből fakad. Bár követek el hibákat, megtanultam ezt a helyzetet kezelni. Egy házasságban sok munka van, pláne egy zenészében, és mi küzdünk azért, amit együtt elértünk” – mondta Lagzi Lajcsi.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!