KezdőlapBulvárLászló Evelin lett A Dal 2024-es győztese

László Evelin lett A Dal 2024-es győztese

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

László Evelin és a Legényes lett A Dal 2024-es győztese. A győztes fődíja egy nyolc dalos lemez készítése a világhírű berlini Hansa Studios-ban.

Szombaton véget ért a hetek óta tartó versengés, kihirdették „Az Év Dal 2024” cím nyertesét, aki nem más lett, mint László Evelin „Legényes” című dalával.

Erős döntős mezőnye volt a 2024-es A Dal-nak: tíz dal került a fináléba, a győztesnek pedig lehetősége van a berlini Hansa Studios-ban lemezt készítenie. Szombat este László Evelinnek kedvezett a szerencse, mind a négyfős zsűri, mind pedig a közönség kiválóan értékelte „Legényes” című dalát.

„Szívből gratulálok Evelinnek, ugyanakkor kicsit csalódott vagyok hogy eddig tartott az útja. Bár megvitatható, hogy mennyire politikamentes az Eurovízió, ilyen dalból keveset láthat az európai közönség és úgy gondolom Evelin méltóképpen képviselhetett volna minket” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Szívből gratulálok! Kiérdemelten győztesek! A dal gyönyörű, szívhezszóló és igaz magyar!” – fűzte hozzá egy másik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet