Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szülők teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, ki a lányuk legújabb barátnője az iskolában.

Cassidy Nurse az iskolában összebarátkozott egy lánnyal, de amikor bemutatta őt otthon, a szülei szó nélkül maradtak. A két lány közötti döbbenetes hasonlóság miatt arra gyanakodtak, hogy rég elveszett lányukat láthatják újra, és, mint kiderült, igazuk volt.

A Nurse házaspár története még 1997-ben vette kezdetét, első lányuk születésekor. Celeste három napja volt édesanya, amikor egy alkalommal lányával a mellkasán aludt el a kórházban, és amikor felébredt, a gyerek nem volt sehol. A lányukat elrabolták, és a szülők csak egy véletlen folytán bukkantak a nyomára 18 évvel később.

A házaspár majdnem 2 évtizeden át kereste eltűnt lányát, és arról álmodtak, hogy egyszer újra átölelhetik majd. Minden évben megünnepelték a születésnapját, hogy ezzel is bizonyítsák, nem felejtették el őt.

Celeste és lánya, Cassidy

2015 februárjában második lányuk bemutatta nekik új iskolai barátnőjét. A lány rendkívül ismerősnek tűnt a házaspárnak, hiszen nagyon hasonlított a testvérére, és, mint kiderült, ugyanazon a napon született, mint az ő eltűnt lányuk. A szülők ekkor kezdtek gyanakodni, és innen már csak egy lépés volt a lány valódi kilétének felfedése.

A család értesítette a hatóságokat, és DNS-vizsgálatot kértek, aminek eredménye bebizonyította, hogy igazuk volt, valóban elrabolt lányukkal találkoztak, aki ez alatt az idő alatt mindössze néhány kilométerre élt a családjától.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!