KezdőlapBulvárLeugrott a hídról, hogy megmentse az autóbalesetkor folyóba zuhant csecsemőt!

Leugrott a hídról, hogy megmentse az autóbalesetkor folyóba zuhant csecsemőt!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy önzetlen és önfeláldozó személy mentette meg annak a csecsemőnek az életét, aki egy autóbaleset miatt a Maryland-i hídról a vízbe zuhant. A zuhanás, majd a becsapódás következtében a csecsemő az Assawoman-öbölben landolt.

Azonban a Gondviselés pontosan abban a pillanatban is jelen volt, és megmentette a csecsemő életét – adta hírül az Ocean City Tűzoltóság. A járókelők azt látták, hogy egy autó átfordult és fennakadt a védőkorláton, egy csecsemő pedig kirepült a járműből és a vízbe zuhant.

A tűzoltók pillanatok alatt a helyszínre érkeztek, és vágóeszközökkel próbálták szétfeszíteni az autót, hogy kimentsék a bennragadt utasokat. Hét embert kellett kivágniuk a roncsból, majd a lehető legrövidebb idő alatt a helyi kórházba szállították.

Egy önzetlen járókelő gondolkodás nélkül ugrott bele a 30-40 méter mély vízbe, amikor meglátta, hogy egy csecsemő kiesett a kocsiból. Utána a csecsemőt helikopterrel a baltimore-i John Hopkins Gyermekkórházba szállították.

A legnehezebb pillanatokban is vannak körülöttünk olyan őrangyalok, akik a segítségünkre sietnek, éppen ezért az utolsó előtti pillanatokban sem szabad feladni a reményt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet