Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Együttérzését fejezte ki levélben a férfi, aki elgázolta L.L. Junior fiát.

L.L. Junior kedden reggel kapta meg a rendőrségen azt a levelet, amelyet az a 76 éves sofőr írt, aki szombat délután Zuglóban elgázolta kisebbik fiát, Dávidkát. A kisfiú a piroson szaladt át, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét nem lehetett már megmenteni.

Mivel a sofőr nem találkozhatott L.L. Juniorral, ezért levelet írt neki, amit a rendőrségen hagyott. A levélben azt írja, apaként és nagypapaként valószínűleg soha nem dolgozza majd fel a halálos balesetet, ugyanakkor a felelősségét nem ismeri el, mondta az Indexnek Mester Csaba, az énekes ügyvédje.

A 76 éves férfi feleségével utazott egy autóban, a Füredi úton a Rákosi út irányába haladtak, amikor a kisfiú az autójuk elé szaladt. A sofőr a rendőröknek és ügyvédjének, Janklovics Ádámnak is arról beszélt, hogy minden másodpercek töredéke alatt történt.

“A gyerek folyamatosan rohant és arccal a másik irányba, tehát nem a sofőr felé nézett. Ügyfelem koppanó hanghatást hallott, de az események következtében sokkot kapott, egyes részletekre emiatt nem is emlékszik. Azt mondta, hogy a hanghatás után a következő kép, hogy a felesége ráüvölt. Miután lefékezett és megállt az autóval, azonnal visszaszaladt a baleset helyszínére, ahol látta, hogy a gyermek az úttesten feküdt” – mondta a portálnak Janklovics Ádám, ügyvéd.

A sofőr a baleset után nem tudott beszélni a hozzátartozókkal, ügyvédje szerint a levelet erkölcsi és lelkiismereti okokból írták. A rendőrség közúti baleset okozása miatt indított eljárást a 76 éves sofőr ellen, de azt már tudni lehet, hogy nem volt ittas állapotban a tragédia idején.

Mindeközben L.L. Junior tegnap bejelentette, kérvényezi, hogy nála helyezzék el nagyobbik fiát, válaszul a gyerekek édesanyja kemény hangvételű nyílt levélben üzent az énekesnek, ami itt olvasható!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!