KezdőlapBulvárLiptai Claudia elárulta mi lesz a neve, miután férjhez megy

Liptai Claudia elárulta mi lesz a neve, miután férjhez megy

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Liptai Claudia másodszor is férjhez megy.

Liptai Claudia elárulta mi lesz a neve, miután férjhez megy

A TV2 műsorvezetője hamarosan másodszor is kimondja a boldogító igent, hozzámegy kisfia édesapjához, ám az esküvő egyáltalán nem lesz hagyományos, annak ellenére, hogy Liptai fehér ruhát visel majd.

Liptai Claudia esküvőjén nem lesz menyasszonyszöktetés, sem menyasszonytánc. A műsorvezető és Pataki Ádám esküvője mentes lesz az ilyenkor szokásos kísérő programoktól.

“100-120 vendéggel tervezünk, ez még kezelhető átlátható létszám mindenkivel tudok majd beszélgetni és táncolni. Egyébként egyetlen helyszínen lesz minden. A hivatalos részét az anyakönyvezetővel, mi már előtte elintézzük. Nem lesz sem menyasszonyszöktetés, sem pedig menyasszonytánc” – mondta a Storynak Liptai, aki mindössze egyszer veszett össze vőlegényével a szervezés során.

Liptai Claudia a súlya miatt nem aggódik, inkább azért aggódik, hogy a gyerekeivel minden rendben lesz-e.

“Nagyjából 70 kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem, ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon. Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bemennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, az foglalkoztat, hogy a lányom is jól érezze magát vagy hogy a kisfiam, aki majd a gyűrűket hozza, az apját és engem vegyen célba és nem valamelyik bokor alá hajlítsa be a karikákat.” – mondta a magazinnak.

Clau a jövőbeni nevét is elárulta a Storynak:

“Az esküvő után Pataky Liptai Claudia Katalinnak hívnak majd. Ez persze csak az okmányokban lesz így, a tévében továbbra is Liptai Claudia maradok.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet