KezdőlapBulvárLiptai Claudia férje nem akarja nevelni a műsorvezető lányát

Liptai Claudia férje nem akarja nevelni a műsorvezető lányát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Liptai Claudia férje nem akar beleszólni a műsorvezető nevelésébe.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám idén házasodtak össze, jelenleg egy közös otthon boldogítja mindennapjaikat. A pár szerint tökéletes összhang van a kapcsolatukban, ám néha megesik, hogy ők is veszekednek.

Ennek ellenére Pataki Ádám nem akar beleszólni Claudia első házasságából született kislányának nevelésébe, csak közös gyerekük, Marci életét akarja terelgetni.

“Egyet mondtam Claunak: nekem minden felett áll, hogy Marci tisztelettel beszéljen vele. Lehet kupleráj a szobájában, lehet csibész, kaphat rossz jegyet az iskolában, de hogy az édesanyjával ne legyen tisztelettudó, az nálam nem fér bele, és ezért mindent el fogok követni. Ha arra lesz szükség, akkor kemény leszek. A lányaimmal nem találkozom nap mint nap, őket arra nevelem, hogy próbáljanak talpraesettek lenni, az adódó élethelyzeteket oldják meg” – mondta a Best magazinnak Pataki Ádám.

https://www.facebook.com/abestmagazin/photos/a.1512145692353534/2301355933432502/?type=3&theater

“Pankát nem akarom nevelni, őt Claura bízom, de segítek, elmagyarázok neki dolgokat. 12 évesen viszont pont abban a korban van, amikor az anyukájától sem mindig fogadja el a tanácsot, nemhogy tőlem. Ha úgy szól vissza vagy úgy reagál, ahogy az nekem nem tetszik, nem veszem magamra, inkább elengedem…” – fejtette ki a cukrász.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet