KezdőlapBulvárLiptai Claudia megmutatta új pasiját

Liptai Claudia megmutatta új pasiját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vörös szőnyeg, kattogó vakuk, elegáns sztárok. Exkluzív partin mutatták be a Társas játék második évadát, ahol a nagyszabású partin a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Palvin Barbara, Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Kamarás Iván, Cseh László, Tilla, Szabó Győző és Frei Tamás.

Fotó: HBO – Lénárd Tamás
Fotó: HBO – Lénárd Tamás

Vasárnap kerül az HBO képernyőjére a Társas játék második évada, ennek alkalmából a csatorna nagyszabású bulit rendezett, ahol a sorozat színészei mellett a magyar sztárok krémje is megjelent, többek között tiszteletét tette Liptai Claudia is, aki nem egyedül érkezett az eseményre.

A TV2 műsorvezetőjét új párja, Benjamin is elkísérte az eseményre. A jóvágású férfi a csepeli polgármester protokollcsapatának tagja. Korábban Liptai Claudia azt nyilatkozta, új párkapcsolata váratlanul és elsöprően érkezett.

A Társas játék második évadának első epizódjaira hazánk legismertebb topmodellje, Palvin Barbara is kíváncsi volt.

„Örülök, ha itthon is ki tudok mozdulni és van lehetőség egy kis bulizásra. Ez pedig egy remek alkalom volt erre. Nagyon tetszett az a három epizód, amit láttam. A sorozat valóban nemzetközi szintű mind a színészi munkát, mind a látványt tekintve. A dalok különösen tetszettek és jó dolognak tartom, hogy csak magyar számok hallhatók. Ezúton is szeretnék gratulálni a stábnak és a színészeknek, biztosan követni fogom a folytatást. ” – árulta el a szépség.

A sorozat október 6-án, 20:00-tól, dupla résszel látható az HBO-n.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet