Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hatalmas botrányt keltett egy orosz pap, miután egy keresztelőn majdnem vízbe fojtott egy csecsemőt. Az esetet egy, a keresztelőn részt vett személy rögzítette telefonjával.

Az esetre egy oroszországi ortodox templomban került sor, Sankt Petersburgtól 40 kilométerre. A felvételen jól látható, amint az ortodox pópa durván vízbe nyomja a csecsemőt, és ellöki a kicsi segítségére siető nőt.

Vasily Necheporenko ortodox pópa háromszor próbálja vízbe meríteni a gyereket, a szokás szerint, ám a kicsi sírni kezd és kapálózik. Ekkor a pap durván megfogja és a vízbe nyomja, egy adott pillanatban majdnem elejti.

Ebben a pillanatban a kicsi anyja közbe akar lépni, de a pap ellöki, és nem engedi, hogy félbeszakítsa a rituálét.

A csecsemő édesanyja később elmondta, nagyon megijedt, amikor a pópa elkezdett durván bánni a gyerekkel, azt hitte, vízbe fogja fojtani. Az anya szerint a gyerek testi sérüléseket szenvedett, feljelentést tett a rendőrségen. Az eset után az Egyház elöljárói felhívták és bocsánatot kértek tőle.

A pópa viszont semmit sem bánt meg, és az anyát hibáztatja, szerinte a nő hisztériázott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!