Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egyre több brit keresi fel a fogadóirodákat, és próbálják megtippelni, hogy vajon mikor is jelenthetik be, hogy a királyi család kishercege eljegyzésre készül.

harry-es-baratnoje

A nagy érdeklődés miatt a fogadóirodák jelentősen csökkentették a kiírt nyereményesélyeket. Az egyik legnagyobb hálózat, a eddig 6:1 eséllyel fogadta a téteket, azonban vasárnap már csak 2:1 esélyt adott, hogy a királynő kisebb unokája is hamarosan eljegyzi a 24 esztendős Cressida Bonas-t.

A fogadások azóta indultak be nagy tételekben a szigetországban, mióta a sajtó beszámolt arról, hogy a 29 esztendős Harry herceg és barátnője a múlt hétvégén egy közös vadászaton vettek részt baráti társaságukkal a királynő sandringhami birtokán. Ez azért jelenthet a fiatalok életében fordulatot, mert bennfentes udvari források szerint ezzel az ifjú pár megkapta az uralkodói jóváhagyást, így a házasságkötésnek nincsen formális akadálya.

A szokásjog szerint ugyanis csak olyan hercegi barát vagy barátnő kaphat meghívást II. Erzsébet hivatalos rezidenciájára, akit az uralkodó család elfogad és egyben be is fogad. A kapcsolat még mondhatni friss, hiszen a fiatalok csak tavaly májusban ismerkedtek meg, viszont a szőke szépség azóta folyamatosan Harry társaságában van. Ez vélhetően annak köszönhető, hogy Cressida már túltette magát azon, hogy a királyi udvar tagja legyen, eleinte nem nagyon tetszett neki az ötlet, ma már azonban hajlandó lenne kimondani Harrynek a boldogító igent. Erről azonban a királyi udvar részéről hivatalos állásfoglalás nem érkezett.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!