KezdőlapBulvárMark Ruffalo titokban tartotta agydaganatát terhes felesége előtt, hogy megvédje őt

Mark Ruffalo titokban tartotta agydaganatát terhes felesége előtt, hogy megvédje őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A színész édesanyja azt mondta: „Hetekig nem mondta el senkinek. Amikor végül mégis elmondta, azt kérdeztem tőle: Istenem, hogy bírtad ezt ki?”

Mark Ruffalo felesége, Sunrise Coigney, éppen az első gyerekükkel volt terhes, amikor a színész egy nap azt álmodta, hogy agydaganata van. Elhatározta, hogy kivizsgáltatja magát, és az orvosok végül közölték vele, hogy igaza volt, valóban volt egy dió nagyságú tumor a bal füle mögött.

Tudva, hogy a félelem és a stressz, hogy esetleg elveszíti a társát, semmiképpen sem tenne jót egy terhes nőnek, a színész kész volt egyedül szembenézni a daganat elleni küzdelemmel. Mark Ruffalo titokban tartotta állapotát szerelme előtt, és egyedül nézett szembe a hallóideg daganattal.

De azt a gondolatot, hogy a fiának esetleg apa nélkül kell felnőnie, sehogy sem tudta elviselni, ezért készített egy videófelvételt önmagáról születendő gyermekének. „Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni.” – mondta a színész egy interjúban. „Készítettem a fiamnak egy videófelvételt, akkorra, amikor elég idős lesz hozzá, hogy megérthesse. Csak annyit akartam mondani neki, hogy ki vagyok én.”

Hetekig tartó titkolózás után Ruffalo végül közölte a hírt szeretteivel, egy héttel azután, hogy megszületett a fiuk, Keen. A színész édesanyja azt mondta: „Hetekig nem mondta el senkinek. Amikor végül mégis elmondta, azt kérdeztem tőle: Istenem, hogy bírtad ezt ki?”

Néhány héttel később megműtötték, a műtét után a színész bal arca teljesen lebénult, és egy ideig nem is hallott. Nehéz időszak volt ez a számára, amikor kerülte a telefonhívásokat, és egyáltalán az emberekkel való beszélgetést. Amikor a karrierje éppen kezdett beindulni, bujkálni kezdett, és nem csak azon tűnődött, vajon játszhat-e még valaha, hanem azon is, vajon képes lesz-e a teste valaha is normálisan működni.

„A felépülés valóban próbára tett.” – mondta. De végül teljesen felépült, és színészként a karrierje csúcsára jutott. De ami a legcsodálatosabb, az a két évtizede tartó stabil házassága.

Sunrise Coigney már akkor ismerte Mark Ruffalót, amikor a színésznek még szinte semmije nem volt. Ruffalo azonban már az első perctől tudta, hogy feleségül akarja őt venni. Az utcán találkoztak, amikor a színész egy közös barátjukkal sétált. „Nem hinném, hogy a barátom azt akarta volna, hogy találkozzunk.” – mesélte nevetve a színész. „De ahogy megláttam, úgy voltam vele, hogy feleségül veszem ezt a nőt.”

Ruffalo tudta, hogy semmi mást nem tud felajánlani a nőnek, mint a valódi, hiteles énjét. „Amikor megismertem, először azt mondta: Nincs jogosítványod, nincs hitelkártyád. Mi a baj veled? Egy átalakított garázsban éltem, és ő ott volt velem. Hitt bennem. Azt mondta, tudja, hogy nagyszerű színész vagyok. Mondtam neki, hogy de hiszen nem is nagyon látott még játszani. Mire ő azt mondta: Egyszerűen csak tudom.”

Három évig randevúztak, aztán 2000-ben összeházasodtak. A szerénységéről ismert Ruffalo erős házasságot épített a feleségével. „Nagyon is kész voltam a házasságra.” – mondta a színész. A házaspárnak három gyereke született: Keen, Bella Noche, és Odette.

Sunrise Coigney nem bánta, hogy szünetet kellett tartania saját színészi karrierjében, és egy interjúban azt mondta: „Egy nő egyszer azt mondta nekem: Tudod, Sunrise, mindig kapsz egy második esélyt a karrieredben, de a gyerekeiddel nem kapsz második esélyt.”

Nem haboznak beismerni, hogy az ő kapcsolatukban is vannak nehéz időszakok, de közösen vészelik át ezeket, és csak erősebben lesznek tőle. „A kapcsolatunk/házasságunk/barátságunk Sunnyval folyamatosan változik és növekszik.” – mondta Ruffalo egy interjúban Julia Robertsnek. „Őszintén szólva nem volt nehézségek nélküli a kapcsolatunk, voltak benne hiányosságok is, de ugyanakkor van benne öröm, tanulás és fejlődés is.”

A házasságról alkotott elképzeléseiről a színész azt mondta: „Úgy gondolok a házasságára, mint egy kertre, amiről folyamatosan gondoskodni kell. Tisztelni kell, vigyázni kell rá, táplálni kell. Meg kell győződni róla, hogy mindenki kap elég napfényt.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet