Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tegnap derült ki, hogy ki lesz Gönczi Gábor műsorvezető társa a Tényekben. Ma Marsi Anikó a Mokkában beszélt a felkérésről és a döntés meghozataláról.

marsi-aniko

Hét éve nincs a képernyőn Marsi Anikó, aki jelenleg nem is Magyarországon él, ennek ellenére elvállalta Kökény-Szalai Vivien felkérését, és igent mondott a Tényeknek.

“Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én nem ülnék itt˝ – mondta a Mokkában Marsi, ahol az is kiderült Demcsák Zsuzsával régebbről ismerik egymást, mint Gönczi Gáborral, akivel hosszú éveken át vezette a Fókuszt az RTL Klubon.

Gönczi Gábor személye is nagyban befolyásolta a döntését abban, hogy elvállalja a Tényeket, de férjével is rengeteget tárgyaltak a dologról. Anikónak nem lesz teljesen ismeretlen a TV2, rengeteg olyan ember veszi majd körül, akikkel dolgozott már együtt az RTL Klubnál.

“Amikor kapsz egy ajánlatot, és az az ajánlat egy olyan tévéről szól, ami egy világhírű producer tulajdona, akkor az kvázi olyan, mintha Hollywwoodból kapnál egy felkérést.” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!