Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A hatóságok nyilvánosságra hozták a 14 éves lány halálával kapcsolatos nyomozás eredményeit, akinek holttestét 2018-ban a szülei lakókocsija mögötti gödörben fedezték fel.

A rendőrség a lány mellett idősebb fiútestvére, Elwyn Crocker Jr., holttestét is megtalálta. A fiú két évvel korábban tűnt el.

Az ami, a Georgia állambeli család otthonában történt, minden képzeletet felülmúl. A 14 éves lányt családtagjai egy kutyaketrecbe zárták, és megkötözték. Csak akkor láthatta a napvilágot, amikor apja, Elwyn és mostohaanyja, Candice arra kényszerítették, hogy főzzön és takarítson rájuk.

A ketrecben töltött idő miatt a kislány teste teljesen eltorzult. Ráadásul éheztették és rendszeresen verték is.

Amikor a lány már túl gyenge volt hozzá, hogy hasznos munkát végezhessen, egyszerűen a rácsok mögött hagyták. A nyomozás során az is kiderült, hogy a családtagok időnként egy létrához kötözték a lányt, hogy lássák, kiegyenesednek-e deformálódott csontjai.

Amikor a kislány meghalt, testét a lakókocsi mögött ásott gödörbe temették, korábban elhunyt bátyja mellé.

A rendőrség talált egy fényképet a gyerekek apjának telefonján, amelyen a kislány meztelenül látható a ketrecben. A kép valamikor a halálához közeli időpontban készülhetett.

A rendőrség letartóztatta az apát, a gyerekek mostohaanyját, a nő anyját és annak barátját. A családot a holttestek eltüntetésével és gyerekek elleni kegyetlenséggel vádolják.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!