Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kartöréssel végződött egy bolti verekedés az USA-ban, miután a maszkot nem viselő vásárlók rátámadtak az alkalmazottakra!

Pár hónappal ezelőtt még fel sem merült volna senkiben, hogy azért alakulhat ki verekedés egy áruházban, mert két vevő védőmaszk nélkül ment be, majd mikor az alkalmazottak ki akarták kísérni, dulakodás, majd verekedés alakult ki.

Pedig pontosan ez történt május 1-jén a Los Angeleshez tartozó Van Nuys városrész Target áruházában. A CNN hírtelevízió beszámolója szerint két kaliforniai férfi, a 29 éves Paul és a 31 éves Philip Hamilton azért került konfliktusba az üzlet alkalmazottaival, mert nem tettek eleget a koronavírus járvány megfékezését célzó azon előírásnak, amely maszk viselésére kötelezi az áruházba belépőket.

A rendőrségi tájékoztatójából az derült ki, hogy miközben az üzlet alkalmazottai a felszólítás után ki akarták kísérni a két férfit, az egyikük, minden előzmény nélkül rátámadt az egyik alkalmazottra. Az esetet egy biztonsági kamera is rögzítette, amin látszik, hogy három bolti alkalmazottra volt szükség, hogy a rendzavarókat meg tudják fékezni. Az incidens következtében az egyik munkásnak eltört a bal karja, őt a kiérkező rendőrök után szállították kórházba.

A két férfit ugyan a helyszínen letartóztatták, de mivel kifizették az 50 ezer dolláros óvadékot, szabadon távozhattak a fogdából.

A Target vezetősége közleményben köszönte meg a rendőrség gyors és szakszerű beavatkozását, és továbbra is arról biztosították a hatóságokat, hogy együttműködnek a nyomozás során.

Alább látható az ABC csatorna beszámolója, amelyben bemutatják a biztonsági kamera felvételeit.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!