Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szenzációhajhászat néha akár komoly tragédiához is vezethet. Ez történt egy orosz YouTuber esetében is, aki barátnője halálát okozta, miután egy élő közvetítés kedvéért kizárta a mindössze alsóneműt viselő nőt az erkélyre.

A 30 éves Stas Reeflay, valódi nevén Stanislav Resetnikov, a rendkívül alacsony hőmérséklet ellenére kizárta barátnőjét a lakásból, hogy lefilmezhesse a pillanatot, mivel az egyik nézője pénzt ajánlott neki, ha bántja a barátnőjét.

A 28 éves Valentina Grigoryeva, aki ráadásul terhes is volt, nem sokáig bírta a hidegben, és halálra fagyott. A tragédia híre mostanra bejárta a nemzetközi sajtót.

A Lenta hírügynökség szerint az eset december 2-án reggel történt.

Reeflay egy ponton észrevette, hogy baj van, de ekkor már túl késő volt.

„Srácok, nincs pulzusa, sápadt, nem lélegzik.” – mondta a videóban, miközben megpróbálta bevinni a házba a nőt, de az élő közvetítést továbbra sem állította le.

Az orosz hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben, és a YouTube zárolta a férfi csatornáját.

A Te Sun azt írja, hogy a férfit barátnője elleni „erőszakkal és bántalmazással teli közvetítései” miatt ismerték.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!