KezdőlapBulvárMeghan Markle apja csúnyán megfenyegette a lányát: "Újabb történetekkel állok elő, ha...

Meghan Markle apja csúnyán megfenyegette a lányát: “Újabb történetekkel állok elő, ha nem hallok felőlük”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghan Markle kapcsolata az édesapjával az utóbbi 3 évben rendkívül hűvös volt, a hírhedt esküvői viszályuk óta lényegében nem is beszéltek egymással. Az egyetlen „kapcsolatfelvétel” azon interjúk révén történt, amelyekben sokszor meglehetősen kemény szavakkal illették egymást.

Meghan és Harry herceg éppen most üdvözölték második gyermeküket, egy kislányt, aki nagyanyja és dédnagyanyja tiszteletére a Lilibet Diana nevet kapta. A királyi család nagy része gratulált a párnak, de Thomas Markle úgy döntött, teljesen más utat választ.

Meghan édesapja egy vadonatúj interjúban a 60 Minutes Australia műsorában azt mondja, hogy nem is tudott Lilibet születéséről, csak később, a rádióból értesült az örömhírről, és azzal fenyegetőzött, hogy „kiteregeti a szennyest” Sussexékkel kapcsolatban.

Meghan Markle már nagyon fiatalon bekerült a szórakoztatóipar világába, méghozzá apjának köszönhetően – Thomas Markle Emmy-díjas világosító és operatőr volt, aki az Egy rém rendes család stábjának is tagja volt, így Meghan, aki egy katolikus lányiskolába járt, iskola után gyakorlatilag minden nap részt vett a forgatásokon.

Meghan Markle apja csúnyán megfenyegette a lányát: "Újabb történetekkel állok elő, ha nem hallok felőlük"

2016 nyaráig minden elképesztően jól ment Meghan magánéletében, és az apjával való kapcsolata is nagyszerű volt, de a Harry herceggel való találkozása mindent megváltoztatott. Amikor a pár 2018. május 19-én összeházasodott, az egész világ lelkesen és kíváncsian követte az esküvőjüket, de Thomas Markle nem vett részt a szertartáson, és ez volt kapcsolatuk hanyatlásának kezdete.

Néhány nappal az esküvő előtt ugyanis kiderült, hogy Thomas Markle összejátszott a lesifotósokkal, és megszervezett egy fotózást, a képeken a férfi az esküvőre készülődve látható. A fotók állítólag több mint 100.000 fontért keltek el, és Meghan egyáltalán nem örült ennek. Ami azonban még ennél is rosszabbul esett neki az volt, hogy az édesapja kezdetben hazudott neki, amikor nyíltan rákérdezett a fotósorozat ügyére, és ezt Meghan a legnagyobb árulásként élte meg. Ezután Thomas Markle túlságosan zavarban volt ahhoz, hogy részt vegyen az esküvőn, ráadásul szívproblémákkal is küzdött. Így végül elmulasztotta a saját lánya esküvőjét.

Meghan számára, aki egész életében közel állt az apjához, ez az új helyzet rendkívül nehéz volt, és állítólag az esküvő előtt még sírni is látták.

Alig két hónappal az esküvő után Thomas Markle ismét beszélt a Daily Mail kiadványának, azt mondta, hogy a lánya kizárta őt az életéből, a brit királyi családot „kultusznak” nevezte, és azt mondta, el akarják őt hallgattatni, de ő nem fogja hagyni magát.

Meghan Markle apja csúnyán megfenyegette a lányát:

2018 augusztusában Meghan írt egy levelet az édesapjának, amit Thomas Markle lánya kifejezett kérése ellenére kiszivárogtatott a sajtónak. Meghan Markle ezután beperelte a sajtókiadványt, amelynél megjelent a levél részlete.

Meghan az esküvő óta nem beszélt nyilvánosan az apjával való kapcsolatáról, egészen az Oprah Winfrey-nek adott interjúig, amikor is elismerte, hogy az apja „elárulta” őt, amikor beszélt a bulvársajtóval.

Meghan és Harry botrányos interjúja után Thomas Markle is úgy döntött, hogy kitálal. A Good Morning Britain televíziós műsorban azt mondta, 30 naponként beszél majd a sajtóval, egészen addig, amíg Harry és Meghan újra kapcsolatba nem lépnek vele. Még Oprah otthonát is felkereste, hogy eljuttasson egy levelet a médiamogulhoz, és személyesen kérjen interjút vele.

„Úgy érzem, cserben hagyott, egy kórházi ágyban feküdtem, amikor utoljára beszélgettünk, aztán többé nem hallottam felőlük. Az se érdekelte volna őket, ha meghalok.” – mondta a férfi a Good Morning Britain műsorában.

„Ha 30 napig nem hallok felőlük, újabb történettel állok elő a sajtóban.” – tette hozzá. Ennek ellenére az utóbbi pár hónap csendesen telt el, és nem érkeztek újabb nyilatkozatok. Harry és Meghan kapcsolata már így is hűvös volt a királyi családdal, és Károly herceg állítólag nagyon csalódott a fiában.

Lilibet születése azonban megváltoztatta a hangulatot, és a párt mindenki jókívánságokkal árasztotta el. A királyi család tagjai is gratuláltak kislányuk születéséhez, és a királynő állítólag egy videochat révén már láthatta is legfiatalabb dédunokáját.

Meghan Markle apja csúnyán megfenyegette a lányát: "Újabb történetekkel állok elő, ha nem hallok felőlük"

Thomas Markle azonban most azt állítja a 60 Minutes Australiának adott interjúban, hogy ő még egy telefonhívást sem kapott unokája születéséről. Az interjú új, 40 másodperces előzetesében Thomas Markle azt kéri, hogy bocsássák meg neki egykori „ostoba tévedését”. „Két nappal az esküvője előtt beszéltem utoljára Meghannel.” – mondta.

A továbbiakban Thomas Markle azzal fenyegetőzik, hogy ő is készen áll rá, hogy kiteregesse a szennyest arról, ami Meghan és Harry kapcsolatát illeti. „Szennyest akarnak? Ez az első alkalom, hogy ezekről a dolgokról beszélek.” – mondta az interjú előzetesében.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy őt senki nem értesítette az unokája születéséről.

„Még csak egy telefonhívás sem volt. A rádióban hallottam a hírt. Nagyon csalódott leszek, ha nem tarthatom a karomban az unokámat.” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet