Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A népszerű sorozatban tíz évig férj és feleséget játszó Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter már ez ideje nincsenek a tévé képernyőjén, de úgy látszik, hogy a színészi életben az Isten is egymásnak teremtette őket. A rendezők legalábbis nagyon így gondolják.

10_o_csomor2

A Gergely Theáter színpadán ismét házaspárt fog alakítani a két színész a Paprikás csirkében, avagy a Stex és New Yorkban. A Barátok Közt-ben a Berényi házaspárt alakító Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter mivel egy évtizedig „éltek együtt” már egymás gondolatait is ismerik, de színpadon sosem játszottak együtt.

Csomor Csilla négy évvel ezelőtt vett búcsút a sorozattól, amit akkor nagyon megsínylett, jelenleg pedig nagyon örül, hogy újra együtt játszhat R. Kárpáti Péterrel. A színésznő akkor szinte összeomlott, de bízott a szakmai alázatában és a szorgalmában. R. Kárpáti Péter úgy gondolja, hogyha már összehozta a sors őket megint, akkor szívesen játszik együtt megint „feleségével”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!