Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Havas Henrik nemrég bejelentette, végleg visszavonul a televíziózásból.

Havas Henrik egy igazi jelenség a magyar televíziózás történetében, számos televíziós csatornánál megfordult már, utoljára az ATV képernyőjén láthattuk őt, ám tavaly év végén megszűnt a műsora.

Ennek köze lehet ahhoz, hogy Baukó Éva, aki nemrég azon borult ki, hogy nem talál magának munkát és senki sem akarja alkalmazni, zaklatással vádolta meg a tévést. Havas Henrik nem hagyta annyiban a dolgot, perelt, mert szerinte az ATV azt a látszatot keltette, hogy a belső vizsgálat elmarasztalta őt. A tévés azóta sok időt tölt spanyolországi házában, írja a Blikk.hu.

“Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani.” – mondta az ismert tévés, aki jelenleg a 28. könyvén dolgozik.

Bár méltatlannak tartja a kialakult helyzetet, azt mondja, több ideje jut a családjára.

“Tenerifén vagyok, itt lakik a lányom, Niki, és ilyenkor sokat vagyok az unokáimmal is, Zsófival és Petivel. (…) Most kezdtem golfozni, még nem vagyok profi, de jobb leszek, emellett pedig teniszezem, úszom és persze, a családommal vagyok. Szeretek itt lenni, van itt házunk, de csak így, turistaként élvezzük Havasnéval a kintlétet, nem tudnánk ideköltözni.” – nyilatkozta Havas Henrik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!