KezdőlapBulvár"Miért kell engem bántani?" - Tóth Andi hosszas hallgatás után kamerák elé...

„Miért kell engem bántani?” – Tóth Andi hosszas hallgatás után kamerák elé állt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tóth Andi őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakon van túl, az elmúlt évben nemcsak a munka viselte meg az énekesnőt, de nagyon sok kritikát is kapott. A Dancing with the Stars tavalyi győztese most kamerák elé állt, hogy tisztázza a nevét.

Tóth Andi hazánk egyik legmegosztóbb híressége, sok bántást kapott az elmúlt időszakban, a sajtó is lépten-nyomon vele foglalkozott, nevét összemosták egy drogbotránnyal, holott semmi köze nem volt hozzá. Idén rengeteget dolgozott, több mint 200 koncertje volt, hamarosan pedig egy sorozatban is feltűnik.

Az énekesnő most Lékai-Kiss Ramónának beszélt az elmúlt időszak nehézségeiről. Az énekesnő elmondta, sokszor kiforgatják a szavait, ezért megpróbálja távol tartani magánéletét a kíváncsi tekintetek elől.

„Rájöttem, hogy milyen a való élet, milyen egyedül egy másik országban nulla segítséggel és hiénákkal, akik tudnak jönni, és arra kényszerültem, hogy felnőjek” – mondta Tóth Andi.

„Onnantól kezdve, hogy egyre talpraesettebb voltam, már nem tetszett a szakmabelieknek, a körülöttem élő embereknek sem és ezt látta a köznép, ott sem tetszett annyira” – tette hozza az énekesnő.

„Kialakult egy olyan személyiségem, ami megosztó, de talán azért, mert erős, és nem sok erős karaktert ismernek” – fűzte hozzá, majd hozzátetet, soha nem tudta megjátszani magát, és úgy él, ahogy szeretne, ez pedig nem szimpatikus sok embernek.

„Nem zárkóztam be, de stabilan lett egy falam, viszont nincs zárva a kapu. Nincs lakat rajta, csak be van zárva, tehát ki lehet nyitni azt a kilincset. De ezt csak olyanoknak engedem, akiken látom, hogy jóindulattal, kíváncsisággal lépnének be, nem pedig rosszindulattal” – mondta Lékai-Kiss Ramónának.

Az énekesnő elmondta, csak olyan embert enged magához közel, akiben úgy érzi, megbízhat. Ilyen ember a Valmar duó énekese, Marics Peti is, akivel egy ideje nagy szerelemben él.

„A magánéletem, a barátom, a barátaim, illetve a munkám mélyebb részeiről nem feltétlenül számolok be. Ez nem azért van, mert titkolnék bármit, vagy én magam vagyok felszínes, csak attól függetlenül, hogy közszereplők vagyunk, mindenkit is megillet a magánélet” – mondta a nagyváradi születésű énekesnő.

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet