Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nem csak az Arénában terjedt el a „hokiláz”. A televíziók előtt közel félmillióan voltak kíváncsiak szombat este a magyar válogatott Olaszország elleni sorsdöntő összecsapására a hazai rendezésű Divízió I-es világbajnokságon. Ez minden idők legnézettebb jégkorong-mérkőzése a SPORT TV-n.

Az AGB nézettségi adatai alapján közel félmillióan voltak kíváncsiak a SPORT1 közvetítésére, és majd 110 ezren végig is nézték.

Az AGB nézettségi adataiból az is kiderül, hogy a hirdetők szempontjából fontosnak tartott 18-49 év közötti férfiak körében a SPORT1 a versenytársakat magasan megelőzve kiemelkedő nézettséget produkált.

Máté Pál, a SPORT TV főszerkesztője és a mérkőzés kommentáros így vélekedett:
„Nagy megtiszteltetés, hogy ismét részesei lehettünk a mieink újabb sikeres világbajnoki szereplésnek. Biztos vagyok benne, hogy jövőre és a későbbiekben is versenyképes válogatottunk lesz. Az pedig szintén bizonyos, hogy a SPORT TV továbbra is közvetíti a magyar válogatott világbajnoki szereplését.”

Fotó: Wirth András (MJSZ)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!