KezdőlapBulvárMindenkit meghatott a kamasz fiú beszéde az örökbefogadás napján: "Ők a legjobb...

Mindenkit meghatott a kamasz fiú beszéde az örökbefogadás napján: “Ők a legjobb ajándék, amit valaha kaptam”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

„A sors valahogy szerepet játszik ebben. Ezek a gyerekek nálad kötnek ki, te pedig mellettük kötsz ki. Ez valami egészen varázslatos dolog.” – mondja Nicole Kidman az örökbefogadásról.

Nevelőszülőnek lenni nem könnyű feladat. Azt jelenti, hogy be kell fogadni egy gyereket, aki fél, össze van zavarodva és bizonyos esetekben érzelmileg sérült is. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az ember megmutassa ennek a gyereknek, hogy van, aki hajlandó törődni vele, és szereti őt.

Aztán eljön az idő, amikor el kell engedni őt. Éppen ezért nevelőszülőnek lenni csodálatra méltó feladat.

Sara Cozad és Stuart Shank nevelőszülőkként befogadtak két fiút, Dayshawnt és öccsét, Michaelt.

Néhány év után a pár rájött, hogy már nem csak nevelőszülőkként akarnak gondoskodni a gyerekekről, mert nem akarják őket elveszíteni, és úgy döntöttek, hivatalosan is örökbe fogadják őket. Dayshawn ekkor 13, Michael pedig 6 éves volt.

A CBS News még egy rövid videót is megosztott a családról, ami az örökbefogadás véglegesítésének napján készült.

A videó bemutatja azokat a pillanatokat, amikor a bíró véglegesíteni készül az örökbefogadást, és megkérdezi a jelenlévőktől, hogy biztosan készen állnak-e erre a lépésre. Dayshawn ekkor elmosolyodott, és igennel felelt, majd büszkén hozzátette, hogy a nevelőcsaládja minden tagja szereti őt és az öccsét.

A bírót meghatották a kamasz fiú szavai, és azt mondta, nagy örömmel hallja ezt.

Dayshawn azzal folytatta, hogy szereti Sarát és Stuartot, és nagyon boldog a nevelőszüleivel.

A bíró, aki láthatóan nagyon örült a fiú szavainak, ezután megkérdezte a fiúkat, hogy készen állnak-e az örökbefogadásra. A fiú válasza mindenkit meghatott, de különösen Sarát, aki örömében elsírta magát.

„Igen, örülök, hogy a fiuk lehetek. Ők a legjobb ajándék, amit valaha kaptam. Ha a világon bármit kívánhatnék, azt kérném, hogy egész életemben szerethessem ezeket az embereket” – mondta a tinédzser fiú.

Dayshawn szavai őszinték és kedvesek voltak, tele hálával és szeretettel, és bebizonyították, hogy ez a család valóban megadhatja a tökéletes otthont a testvéreknek.

A bíró mosolygott, és kijelentette, ha korábban bármilyen kétség merült volna fel benne, az most végleg eltűnt Dayshawn beszédétől.

Végül átnyújtotta a kalapácsot Dayshawnnak, és közölte vele, hogy ő lehet az első, aki jóváhagyja az örökbefogadást. A fiú tartott egy kis hatásszünetet, mintha fontolóra venné a dolgot, aztán azt mondta: „Hivatalosan igent mondok!”

Mindenki tapsolt, aztán Michael is megkapta a kalapácsot, hogy ős is jóváhagyja a procedúrát. A család egy kis ünnepséggel zárta a napot.

A gyerekek nagyon sok szeretetet képesek adni, csak egy befogadó otthonra van szükségük, hogy biztonságban és szeretve érezzék magukat, és ez a két fiú pontosan ezt kapta meg örökbefogadó szüleitől.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet