KezdőlapBulvárMolnár Gusztáv az elvonóról is terrorizálta feleségét: "Egy függőségben szenvedő embernek nem...

Molnár Gusztáv az elvonóról is terrorizálta feleségét: “Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni.”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Alkoholproblémái miatt vonult be elvonóra az RTL Klub volt sztárja, ám nem sokáig bírta, alig egy hónap után saját felelősségre távozott az intézményből. A bent töltött idő alatt minden nap beszélt feleségével, ami elvileg tilos lenne egy elvonó esetén.

Molnár-Fazekas Vivien múlt hónap elején beszélt férje alkoholizmusáról, többek között elmondta, hogy Molnár Gusztáv elvonóra megy, hogy megszabaduljon addikciójától. A színész azóta be is vonult az elvonóra, ám tervei nem úgy alakultak, ahogy az kellett volna. A férfi saját felelősségre már el is hagyta a rehabilitációs intézetet.

“A lelkem ebben a pillanatban nagyon sz*rul van. Erre nincs jobb szó… Az elmúlt hetekben iszonyú sok dolog zúdult rám a múlttal kapcsolatban. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként vagy jobban csinálnom ahhoz, hogy ne találjam magam abban a helyzetben, amiben most vagyok. Guszti beteg ember” – fogalmazott Molnár-Fazekas Vivien.

“Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik” – nyilatkozta a Borsnak a Drága örökösök egykori sztárja.

Molnár Gusztáv felesége azt is elárulta, hogy férje az elvonóról kezdte el terrorizálni, minden nap beszélniük kellett telefonon, ami a nőt egy idő után rendkívül megviselte.

“Kitalálta, hogy minden este beszéljünk a központi telefonon, holott egy elvonón a kezelteket elvágják a külvilágtól, nem lehet náluk telefon, aminek oka van. Nekünk a céges közös dolgok miatt muszáj néha beszélnünk, de közel sem ennyit… Szóval minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon” – mondta Vivien.

Vivien most szeretne kisfiára koncentrálni, aki hamarosan iskolába megy. A nő a lapnak elmondta, nagyon szereti férjét, viszont csak akkor szeretne ismét találkozni vele, ha Gusztáv teljes mértékben kigyógyult az alkoholizmusából.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet