Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy orosz influenszer, aki a mostohafiáért hagyta el volt férjét, nemrég életet adott első közös gyermeküknek.

A 35 éves Marina Balmasheva több mint 10 évig élt volt férjével, a 45 éves Alekszejjel, de végül elvált tőle, méghozzá nevelt fia, Vladimir „Voya” Shavyrin kedvéért, akihez tavaly nyáron feleségül is ment, és meg is szülte első közös gyereküket.

Marina, akinek több mint 530,000 követője van az Instagramon, azt mondta, hogy sem ő, sem Vladimir nem beszélnek Alekszejjel, aki megkapta 4 örökbefogadott gyerekük felügyeleti jogát.

Marina azt mondta, Alekszejjel való házassága nem igazi élet volt, csak színlelés, és bár sajnálja, hogy tönkretette a családot, és megrendítette az anya és apa képébe vetett stabilitást, de nem bánja a döntését. Elmondta, már nem érez haragot vagy gyűlöletet voltférje iránt, de vissza sem menne hozzá.

„Jó ember és csodálatos apa.” – mondta, és hozzátette, a gyerekek teljesen nyugodtan fogadták a változást.

„Most férjnél vagyok, egy nagyobb városba költöztem, szeretek, és engem is szeretnek.” – mondja Marina.

A jövővel kapcsolatban pozitívan gondolkodnak, de azért óvatosak is. Házassági szerződést kötöttek, mert most Marina az egyetlen kenyérkereső a családban, így például ő vette az autójukat, és ő fizette a házra felvett kölcsön első részét is.

„Vladimir még csak most kezd megállapodni. Most mindenen megosztozunk, de ő is érti és elismeri, hogy én kerestem meg a pénzt az autóra és az első jelzálogkölcsönre. Igen, most, amíg megtalálja a helyét, minden költség rám hárul. Pontosan tudtam, mire vállalkoztam, ahogy ő is. Most egyszerűen csak vezetem és támogatom őt.” – mondta Marina.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!