Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A férj az éjszaka közepén arra ébredt, hogy a felesége rosszul van.

Sonya Harlow sokáig álmodozott arról, hogy kislánya születik fiai és mostohafiai mellé, és elképzelte, hogy nézi végig, amint felcseperedik a lánya. De Szonya sajnos csak nagyon rövid időt tölthetett újszülött kislányával, mivel az édesanya a szülés után mindössze 11 nappal váratlanul elhunyt.

A 39 éves Sonya terhessége alatt szövődmények léptek fel, és a vérnyomása is magas volt, ezért abba kellett hagynia a munkát, hogy otthon maradhasson. Míg ő otthon volt, férje, Spencer, tovább dolgozott, hogy eltarthassa a családot, és közben látta, milyen izgatottan várja a felesége (8 éve voltak házasok) kislánya születését.

„Eddig mindig fiai születtek, és most egy lányért imádkozott. Eliyanah-nak neveztük a lányunkat, aki Isten válasza imáinkra. Az Eliyanah név jelenése: „Isten válaszolt” – mesélte Spencer.

A kis Eliyanah végül megérkezett a családba, ahol addig csak fiúgyermekek születtek, köztük Szonya és Spencer korábbi kapcsolataiból is. Az édesanya mámoros volt a boldogságtól, hogy végre lánya született, és úgy tűnt, minden rendben van, egészen addig az éjszakéig, amikor Spencer arra ébredt, hogy a feleségével valami komoly baj van.

11 nappal a baba születése után, hajnali 2 óra körül, Spencer arra ébredt, hogy Szonya furcsa hangokat ad ki, miközben az újszülött kislány ott fekszik a mellkasán. Azonnal tudta, hogy valami nincs rendben.

„Azonnal megfordultam, és láttam, hogy haldoklik. Megpróbáltuk újraéleszteni, amíg a mentő megérkezett, de addigra más késő volt.” – mondta Spencer.

A tízgyermekes édesanya 2020. november 16-án hunyt el, férjét és gyermekeit pedig teljesen összetörte a gyász.

„Szonya nagyszerű anya és feleség volt. Ő volt a legszebb nő, akit valaha ismertem. Olyan lendületes és élettel teli volt. Azonkívül szerető, kedves és gondoskodó.” – mondta Spencer a feleségéről.

A férj, egy veterán, aki korábban az amerikai hadseregnél teljesített szolgálatot Afganisztánban, úgy gondolja, hogy feleségének valamilyen szülés utáni rendellenessége lehetett, de azt mondta, mindenképpen meg kell várni a boncolási eredményeket, hogy kiderüljön váratlan halálának oka.

Sonya minden gyermekét egyformán szerette, és egyiküket sem tartotta mostohagyereknek. Mindannyian az ő gyerekei voltak, és ő mindennél jobban szerette őket – írja a család számára létrehozott GoFundMe oldalon. A tíz gyerek (Antonio Macias, Johnathan Sims, Aaron Harlow, William Sims, Austin Harlow, Jasper Sims, Elizabeth Harlow, Alaina Harlow, Spencer Harlow és Eliyanah Grace Harlow) most édesanya nélkül maradtak, Spencer pedig elveszítette szeretett feleségét, állt Szonya nekrológjában.

Az édesanya váratlan halála után a családnak nagy szüksége van az anyagi segítségre, és eddig összesen 41 765 dollár gyűlt össze a GoFundMe oldalon.

„Mivel minden olyan váratlanul történt, nem gondoskodtunk életbiztosításról, és nincs félretett pénzünk sem” – írja az adománygyűjtő oldalon. „Minden összegyűlt pénzt temetési kiadásokra / sírkőre fordítunk. Ha pedig marad valamennyi az összegből, azt a gyerekek gondozására fordítjuk.”Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!