KezdőlapBulvár„Ne borítsd fel a csizmámat, mert szerintem többe került, mint a te...

„Ne borítsd fel a csizmámat, mert szerintem többe került, mint a te féléves fizud!” – Metta keményen beszólt a takarítónőjének

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tegnap indult a Kőgazdag Fiatalok a TV2-n, amelynek egyik szereplője Dulin Metta is, aki takarítónő segítségével tartja rendben lakását. A fiatal lány rendkívül érzékeny a rendre és a tisztaságra.

Polgárpukkasztó realityvel érkezett tegnap este a TV2, amelyben Kőgazdag Fiatalok engednek betekintést fényűző életükbe. A műsor egyik szereplője Dulin Metta, akit a nézők már megismerhettek A Nagy Ő-ben, Árpa Attila kegyeit próbálta elnyerni.

„Nálam minden nap vasárnap, nincs olyan fix munkaprogramom, hogy reggel 8-tól délután 5-ig ott kell lennem. Magamnak osztom be az időmet, akkor és ott vagyok, ahol éppen kedvem van” – mondta a műsorban Metta, akinek a legnagyobb szenvedélye az utazás.

„Hála Istennek nem kell számolnom a nullákat, hogy merre repkedek és felfedezem a világot” – tette hozzá Metta, aki néha a hátát is megmasszíroztatja takarítónőjével. Lisa, a bejárónője, nagy segítségére van, bár bevallása szerint néha az idegeire tud menni.

„A ruháim nem mindig tudja szépen behajtogatni, de néha rájövök, hogy muszáj ezt elnéznem neki, mert soha nem találok olyant, aki úgy takarít, mint ő” – mondta a műsorban a 32 éves nő.

Majd hozzátette: „Ne borítsd fel a csizmámat, mert szerintem többe került, mint a te féléves fizud!”Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet