Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az a hír járja, hogy lekerül a képernyőről a Sebestyén Balázs és Vadon Jani által vezetett műsor. Pedig múlt vasárnap úgy tűnt, mintha kicsit javulna a helyzet: sikerült négyet kacagni és egy párat mosolyogni is adás ideje alatt. De a mérvadó persze leginkább az, hogy már a második adás alkalmával kétszázezret nézőt buktak el.

Fotó: RTL KLUB
Fotó: RTL KLUB

A műsor kreatív igazgatója szerint a műsort eleve kilenc részesre tervezték, és nem azért veszik le a képernyőről, mert sok negatív kritikát kapott.

Rengeteg gyűlölködő kritikát kapott az adás, pedig már az első negatív visszajelzések után komolyan odaállt a stáb, és kikalkulálták, hogy mit hogyan kell tovább csinálni, hogy élvezhető legyen a vasárnaponként szórakoztató műsor. Csak találgatják, hogy miért kaptak ennyi negatív kritikát, pedig semmi rosszat nem akartak, csak egy másfajta adás elindítását.

Egyes feltételezések szerint az is rossz pont lehetett, hogy Sebestyén Balázs nem ápol túl jó kapcsolatot a bulvársajtóval. A jelenlegi helyzet pedig úgy tűnik egyelőre holt biztos: még két adást élvezhetjük (vagy nem) a Vundersőn és Zuperszexit. A csatorna viszont nem zárkózik el jövőbeli folytatás lehetősége elől.

Mi a véleményetek az adásról? Tényleg megérdemelte a rengeteg negatív kritikát?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!