Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mindenki előtt szólt be feleségének Dudás Miki, aki láthatóan kínosan érezte magát.

Szépségversenyt tartottak a Nyerő Páros legújabb adásában, ami a Pusztazámor Szépe nevet kapta. A Villa női versenyzőinek estélyi ruhában és bikiniben kellett megmérettetniük, ezen kívül párjuk beszédét is fel kellett olvassák.

Az est nem volt mentes a kínos jelenetektől, mindenki bőgött a megható levelektől, Járai Kíra sorain szinte mindenki sírt a teremben – ám Dudás Miki levele és beszólásai kiverték a biztosítékot.

Miközben majdnem minden versenyző levele az érzelmekre alapozott, addig Dudás Miki igencsak fura hangvételű levelet írt párjáról, nem beszélve a beszólásairól.

“Nehéz helyzetben vagyok, elnézve a versenyzőket, nagyon csinos és vonzó lányok gyűltek össze ezen a versenyen. A legfiatalabb versenyzőként veszek részt most ezen a megmérettetésen, talán ha nem tudnátok, meg se mondanátok rólam, hogy világra hoztam egy gyönyörű kis óriás babát. 61 cm, 4 kg. Ez a legcsodálatosabb dolog, ami történt velem életem során.” – olvasta fel levelét Szigligeti Ivett.

Párja, Dudás Miki a legmeghatóbb jelenetben sütött el egy ostoba viccet: “Ahol 60 centi kijön, ott 60 centi bemegy!” – mondta.

Ám ha ez nem lett volna elég, jött a következő sor, ahol Dudás Miki párja fenekére próbálta felhívni a figyelmet, ismét egy esetlen poénnal: “Mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobb formámat mutassam: jó úton járok, a múltkor nem engedtek felszállni a repülőre, mivel kérdezték, van-e nálam robbanóanyag, én pedig mondtam, hogy van, ez a bomba segg.”

A Nyerő Páros versenyzői láthatóan ledöbbentek a jeleneten, Rácz Jenő szerint Dudás Miki sok esetben mutatta, mennyire tapintatlan, faragatlan beszédű ember, aki megalázta a párját ezzel. Dér Heni pedig hozzátette, sajnálja ezt a lányt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!