Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gyerekei sem tudták, hogy férjhez ment.

Nagy meglepetésként érte a hazai bulvársajtót, hogy megkérték Demcsák Zsuzsa kezét, méghozzá Ázsiában, ahova a műsorvezető az Ázsia Expressz című műsor kedvéért utazott ki. Demcsák Zsuzsa most a Story magazinnak beszélt újdonsült férjéről, akit meg is mutatott.

Az egykori műsorvezető Srí Lankán ismerkedett meg férjével, amikor az Ázsia Expressz forgatásai két hétig szüneteltek. A szerelem olyannyira hamar jött, hogy áprilisban esküvőt is tartottak.

Krishan 36 éves, és egy szállodai szobában kérte meg Demcsák Zsuzsa kezét. Hindu szokás szerint a lánykéréskor Krishan megcsókolta Demcsák Zsuzsa lábát.

Bár még hivatalosan nem házasodtak össze, mert a férj édesanyja nemrég halt meg, és egy éven belül hindu szokás szerint nem szabad ünnepelni, de úgy tervezik, hogy minden országban összeházasodnak majd, ahol majd járni fognak.

Gyermekei is utólag értesültek róla, hogy Demcsák Zsuzsa több ezer kilométerre tőlük szerelembe esett, és férjhez ment….

Geplaatst door Story op Woensdag 5 juni 2019

Krishan hamarosan Magyarországra költözik, mert itt képzelik el közös életüket.. Demcsák Zsuzsa valószínűleg nem veszi fel férje nevét, de kap majd egy indiai nevet a férj családjától, mert a Zsuzsát nehezen ejtik ki.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!