KezdőlapBulvárŐ karolta fel Krasznai Tündét

Ő karolta fel Krasznai Tündét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az Első Emelet vezetője Tereh István (Öcsi) úgy döntött, hogy szeretné felkarolni Krasznai Tündét. Az énekesnő és a zenekarvezető a X-Faktor egyik próbáján ismerkedtek meg, majd a búcsúkoncertjük után Tereh Öcsi felajánlotta Krasznai Tündének segítségét.

krasznai-tunde-kicsi

Az egyik fellépés próbájáról Tünde sírva futott ki, amikor Tereh Öcsi úgy érezte, hogy utána kell fusson és megvigasztalta. Sok-sok beszélgetés után úgy döntöttek, hogy együtt fognak dolgozni. Aztán később a nehéz helyzetben levő énekesnőnek is segített albérletet találni Budapesten.

“A fellépés kamerapróbája zajlott, amikor azt láttam, hogy sírva kirohant a stúdióból. Nem tudom megmagyarázni, de jött egy szikra, hogy nekem utána kell mennem. Megtettem, beszélgetni kezdtünk, és sikerült megnyugtatnom. Azon a héten egyre többet beszélgettünk, és ahogy vége lett a műsornak, ez nem maradt abba, eldöntöttünk, hogy együtt dolgozunk.” – mesélte Tereh István.

Tereh István Tünde mentorjának Geszti Péternek is barátja, és talán ez, és Öcsi személyisége is sokat számított abban, hogy Tünde elég könnyen megnyílt neki. Az énekesnő elmondása szerit máskor elég zárkózott személyiség, de most pozitívan állt a dologhoz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet