KezdőlapBulvárŐk azok a hírességek, akik megküzdenek egymás ellen a Sztárbox-ban

Ők azok a hírességek, akik megküzdenek egymás ellen a Sztárbox-ban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztő ősszel készül a nézőknek az RTL, a kínálat egyik kuriózumaként visszatér a tévéképernyőre a Sztárbox című reality is, amelyben hazai sztárok mérik össze erejüket egymás ellen.

Ősszel visszatér a Sztárbox az RTL képernyőjére, olyan hazai hírességekkel, hogy minden bizonnyal megéri majd a képernyő előtt ülni. A Voice mellett a Sztárbox lesz az idei ősz egyik húzóneve az RTL-en.

Amikor 2004-ben először képernyőre került, már akkor is rajongtak érte a nézők. Vitán felül az év egyik legnagyobb tévés eseménye volt. Idén ősszel megújult rendszerben, egy valódi bajnoksággal tér vissza a Sztárbox. A három műsorvezető Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán, a bajnokság szakmai vezetője Kovács Kokó István lesz.

Ők azok a hírességek, akik megküzdenek egymás ellen a Sztárbox-ban
Fotó: RTL

A Sztárbox hetente élőben jelentkezik a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontból.

Női könnyűsúly versenyzői: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági

Férfi középsúly versenyzői: Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron, Rácz JenőFérfi nehézsúly versenyzői: Árpa Attila, Brasch Bence, Curtis, Dobrády Ákos, KKevin, Nagy Ervin, Pintér Tibor, Szegedi Fecsó

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet