Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Általában a diákok szokták megviccelni a tanárokat, azonban ez a tanár úgy döntött, hogy egy kis tréfával dobja fel az online óra hangulatát: a poén a vártnál sokkal jobban sült el, a világháló sztárja lett a sziporkázó pedagógus.

A 2020-as év olyan volt, mint egy hullámvasút, mintha minden hirtelen a nyakunkba zuhant volna, egy óriási káoszban találtuk magunkat. Olyan volt, mintha tíz év eseményei egyszerre történtek volna meg. Nem csak a felnőttek élete változott meg, hanem a gyerekek is rengeteg problémával kellett megküzdjenek.

Az oktatás a világ legtöbb intézményében szünetelt, és az iskolai környezet helyett otthonról, online tanultak a diákok. Az iskolával ellentétben az otthoni tanulás meglehetősen unalmas volt egy idő után, ezért nemrég egy tanár vidám módszert talált az osztály diákjainak felvidítására. Kanadában egy harmadik osztályosokat tanító tanárnő, Emma Ginder egy szellentés hanggal dobta fel a gyermekek napját.

Az erről készült videót, több mint 48 000 alkalommal osztottak meg a Facebookon, és 7000 hozzászólás érkezett. Emma arra kérte diákjait, hogy vegyék elő a füzetüket, majd miután mindenki követte az utasítást, és csendben várták a következő feladatot, egy erőteljes szellentés hang zavarta meg a légkört.

Emma el akarja fojtani a nevetését, de egy fiú megkérdezte: “Mi volt ez?” “Azt hiszem, szellentett valaki” – mondta a gyerek. Az osztály kuncogni kezd, és Emma megpróbálja megvédeni magát azzal, hogy azt mondja: “Nem tudom, ki volt az”, miközben az egyik kislány közbeszólt: “Miss Ginder volt szerintem!”

“Azért találtam ki, hogy bejátszom ezt a hangot tanóra közben, hogy érezzék egy kicsit jobban magukat a diákok, ne feszengjenek. Élveztem, hogy mindannyian közösen nevettünk, mint régen az osztályban” – mesélte Emma.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!