KezdőlapBulvárŐrizetbe vették Damu Rolandot

Őrizetbe vették Damu Rolandot

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség csütörtök este Damu Roland sorozatszínészt.

A Jóban Rosszban sorozat sztárját nemi erőszakért és bántalmazás miatt jelentette fel korábbi barátnője. A gyanúsított ügyvédei, Papp Gábor és Szigethy György, az MTI érdeklődésére elmondták: ügyfelük panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen. Damu Roland részletes vallomásában „egyértelművé tette”, hogy ártatlan, továbbá poligráfos vizsgálatot kért, hogy bizonyítsa igazát – mondták.

A BRFK hivatalos tájékoztatása szerint a férfi 2010. november 17-én 20 óra körül felment az angyalföldi lakására a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált. Ezután a férfi fenyegette és kérdőre vonta, majd elengedte a sértettet, aki taxival hazament. Otthonról értesítette egy barátját, aki kihívta a mentőket. A 28 éves nőt a mentők kórházba szállították, hogy sérüléseit ellássák. A nő a kórházból értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett a volt barátja ellen. Az ügyben a további eljárást a XIII. kerületi rendőrkapitányság folytatja le.

Forrás: civilhir.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet