Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Advent utolsó hétvégéjén helyezték örök nyugalomra Pécsi Ildikó színésznőt, aki 80 éves korában hunyt el.

A hét végén végső nyugalomba helyezték Pécsi Ildikó színésznőt, szerettei szerint, maga döntött úgy, hogy imádott férje után megy a halálba. A színésznő halála előtt minden apró részletet eltervezett temetésével és búcsúztatásával kapcsolatban.

A Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő nem félt a haláltól, nagyon vágyott arra, hogy egy földöntúli életben ismét találkozhat édesanyjával és szeretett férjével, aki július hunyt el.

“Egy percet sem akart már tovább itt maradni, mindenáron édesapám mellett szeretett volna lenni. Roppant erős akarata volt, amit a fejébe vett, véghez is vitte, és ezt is megtette… Már együtt karácsonyoznak a mennyben édesapámmal” – mondta a Blikknek megtörten Szűcs Csaba, akiért sokan aggódnak, ugyanis fél év alatt mindkét szülőjét elveszítette és belefogyott a bánatba.

A barátok, ismerősök nagyon aggódnak a színésznő fiáért, aki idén mindkét szülőjét elvesztette.

“Nagyon aggódom Ildikó fiáért…Pici korától ismerem, a babakocsiban is sokszor tologattam. Én voltam neki Vuk bácsi, mert amikor Ildikóéknál jártam, mindig a főcímzenét énekeltem neki. Szomorúan láttam, hogy nagyon le van fogyva és összetört, de nem csoda, alig fél év alatt veszítette el szüleit. Hiszem, hogy a sebei begyógyulnak, ott van neki a kisfia, Zsombor és a párja, Zsuzsi, aki egy bűbájos teremtés, tartja benne a lelket. Ildikó unokája, a „kis” Csabi igyekezett tartani magát a sírnál, az a „gyerek” belül sírhatott” – mondta Maros Gábor színművész-operaénekes.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!