Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Már a megismerkedésük napján megígérte neki, hogy egy nap elveszi feleségül.

Palik László nemrég tért haza az Exatlon Hungary forgatásáról, ezért ellátogatott Joshi Bharathoz, ahol a műsorvezető azt is megkérdezte, hogyan találkozott először feleségével, Marsi Anikóval.

Palik Lászlót egy televíziós műsorba hívták vendégnek, amit Marsi Anikó vezetett. A Tények műsorvezetője annak idején az Ország KRESZ-tesztje műsort vezette, amikor Palik László beült a próbára és felvette az unott „próbaarcát”. Ekkor szólt rá Marsi Anikó a pulpitusról: “Laci, nagyon unod?”, mire az autóversenyző rávágta, hogy “Igen”.

A kettejük közötti csipkelődés a kulisszák mögött is folytatódott.

“Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, és ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam, és mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent. Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged. A műsor szerkesztője, mint a legjobb házasságközvetítő közénk ugrott, és annyit kiáltott, hogy nem, nincs neki. Ettől Anikó egy pillanatra lefagyott, elpirult, majd lányos zavarában otthagyott minket… Ennek több mint másfél évtizede.” – mesélte Palik László.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!